Om mig

Stefan Kastenman heter jag och är en längdskidåkande triathlet på motionsnivå som genom bättre vanor vill inspirera till mer energi och välmående varje dag. Har spelat golf på den svenska proffstouren, på college i Texas, varit 5:a på junior-sm, klubbmästare totalt 9 gånger på Skövde GK och Knistad GCC.

Dörren till konditionssporterna triathlon och längdskidor öppnades i och med genomförandet av en svensk klassiker 2011. Efter det har jag även genomfört en Ironman, simmat 10 km, sprungit ett fjällmarathon mm. Fysiska utmaningar till trots är ändå målet att må bra och mår kroppen bra, mår oftast jag bra också.

Kosten är en viktig nyckel i min vardag som ger mig energi och förutsättningar för att jag ska orka med allt jag vill åstadkomma. 2015 förbättrade jag min kost till att vara mer grön/plantbaserad och min energinivå ökade markant. En bra kost och rörelse är grunden som möjliggör en bättre vardag för mig.

Meditation, yoga och improvisationsteater är andra aktiviteter som jag hittat längs vägen som ger energi och balans tillbaka. Fortsätt med det som får dig att må bra och bryt invanda mönster som inte ger dig något. Våga testa något nytt litet som stort, kanske hittar du det som blir din nya passion.

Läs om min utmaning september-december 2017.